Dakdekker Den Bosch - Dakleggen.nl
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/dakleggen.nl/httpdocs/inc/header-homepage.inc.php:69) in /var/www/vhosts/dakleggen.nl/httpdocs/index.php on line 27
Bitumen daken Den bosch

Bitumen dak

Het klassieke platte dak is vaak van bitumen. Maar nog steeds is dit soort dak erg populair voor het platte dak. Het is makkelijk te bewerken en te onderhouden. Interesse in een bitumen dak?

kijk eens verder op onze pagina van Bitumen daken.

EPDM daken Den Bosch

EPDM dak

EPDM is op dit moment erg hot onder de platte daken. Het is vrij gemakkelijk te bewerken en daarbij is het makkelijker te onderhouden dan de Bitumen daken. Interesse gekregen in een EPDM dak?

Kijk eens verder op onze pagina van EPDM daken

Zinkwerk

Zinkwerk

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is namelijk wat u ziet als u naar uw huis kijkt. Het is erg belangrijk dat zinkwerk goed wordt gemonteerd! Interesse in ons zinkwerk

Bel ons meteen op of kijk eens verder op Zinkwerk

Dakdekker Den Bosch

Dakleggen.nl heeft zich gespecialiseerd in het leggen van platte daken. Dit betreft bitumen, EPDM of kunststof daken. Ook voor het isoleren van een dak kunt u bij ons terecht. Wij staan voor kwaliteit en werken daarom uitsluitend met zeer ervaren dakdekkers en de beste materialen. Hierdoor geven wij op al onze werkzaamheden garantie. Door goed onderhoud aan uw dak kunt u er jaren lang extra plezier van hebben, ook hier kunnen wij u mee van dienst zijn.

Bitumen dak laten leggen door experts!

Bitumen dakbedekking is voor het klassieke platte dak. Maar ook voor hellende daken is er een variant. De bitumen dakbedekking is waterdicht en hecht perfect aan de ondergrond. Hierdoor gaat het jarenlang mee. Grofweg zijn er 2 soorten bitumen dakbedekking: APP en SBS. Deze zijn te leveren in verschillende kleuren. Dakleggen.nl legt bitumen daken bij bijvoorbeeld: bedrijfspanden, winkels, gymzalen, woningen, of zelfs een klein schuurtje in uw achtertuin.

EPDM dak laten leggen door experts! 

EPDM dakbedekking is relatief nieuw. Het is vergelijkbaar met bitumen, alleen word deze koud verlijmd in plaats van gebrand. Het EPDM word op maat besteld bij onze leverancier, zelfs uitsparingen als een schoorsteen worden er daar al uitgesneden. EPDM dakbedekking is een zeer milieuvriendelijk product. Het EPDM heeft nagenoeg geen onderhoud nodig en kan besteld worden in 2 kleuren: Zwart en wit.

Lood en zinkwerk

Lood en zinkwerk zijn onmisbaar bij dakwerken. Zinkwerk is vaak het zichtwerk en is daarom zeer belangrijk. U kunt hierbij denken aan: dakgoten, kilgoten, regenpijpen of zelfs een geheel dak kan uit zinkwerk bestaan. Met lood word het dak waterdichtgemaakt van dak tot dak onderdeel zoals bij een dakkapel bijvoorbeeld. Het is verstandig lood en zinkwerk uit te laten voeren door experts, zodat het altijd goed word gemonteerd.

Dakklekkage 

Een daklekkage is erg vervelend. Het is van groots belang dat u snel een dakdekker inschakelt om te kijken wat er aan de hand is en een spoedreparatie laat uitvoeren. Dit voorkomt meer schade en zo gaat niet heel uw inboedel kapot. Wij kunnen u vaak snel helpen met een spoedreparatie. Vaak is het echter een voorteken dat uw dak aan vervanging toe is. Dit kunnen we met uw bespreken nadat de reparatie is uitgevoerd. Heeft u een lekkage bel ons gerust! 

Klantvriendelijkheid

De klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom willen wij vanaf het eerste moment met u een heldere en duidelijke communicatie. Tijdens de aanleg van uw dak heeft u één aanspreekpunt. Deze vakman is van begin tot eind betrokken bij de aanleg van uw dak. Mocht u vooraf vragen hebben over de offerte, planning of overige zaken, dan kunt u zich altijd richten tot het kantoor van Dakleggen.nl Hier zijn wij 6 dagen per week bereikbaar.

Werkgebied Dakleggen.nl

Dakdekkersbedrijf Dakleggen.nl is gevestigd in Den bosch. Vanuit hier vertrekken onze dakdekkers dagelijks voor het aanleggen of renoveren van daken in de regio.

Berghem Berlicum Cromvoirt
Den Bosch Den Dungen Drunen
Empel Eindhoven Heesch
Helvoirt Oss Rosmalen
Schijndel St-Michielsgestel Tilburg
Waalwijk Vlijmen Vught
Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5
Meer dan 20 jaar ervaring!

Meer dan 20 jaar ervaring

Communicatie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Referenties

EPDM Dak Vught

Joop en Miranda


5

"Zeer betrouwbaar, goed advies, keurige offerte, juiste prijs en kwaliteit. Binnen twee weken keurig werk afgeleverd."

Lees verder

Bitumen dak Eindhoven

Wilco Henderson


5

"Zeer eerlijk advies, keurige offerte, scherpe prijs, binnen twee weken Prima kwaliteit. Keurig werk en netjes opgeruimd. "

Lees verder

EPDM Dak Rosmalen

van Wijnen


5

"Perfect advies, snelle reactie, scherpe prijs, top kwaliteit. Keurige reparatie, correcte offerte. Eerlijk en betrouwbaar"

Lees verder

Nieuwsberichten

Hoe voorkom ik een daklekkage?

Hoe voorkom ik een daklekkage?

In dit nieuwsartikel geven we u een korte toelichting van de meest voorkomende soorten daklekkages.

Lees verder

Meest gebruikte dakbedekking in Nederland

Meest gebruikte dakbedekking in Nederland

De kunst van het dakdekken wordt in Nederland veel beoefent, waardoor de kwaliteit van dakbedekking in Nederland erg hoog ligt en de keuze in het type dakbedekking groot is.

Lees verder

Dak golfbaan Bernardus Cromvoirt

Dak golfbaan Bernardus Cromvoirt

Dakleggen.nl kreeg de eer om de houten goot, van in totaal 300 strekkende meter, te bedekken met EPDM zodat deze waterdicht werd gemaakt.

Lees verder

Afgeronde projecten

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak