Lood en zinkwerken

Zink

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is tenslotte het gedeelte waar u het meest tegenaan kijkt als u voor uw huis staat. Het dak zelf is meestal niet zichtbaar, soms alleen een uitbouw of een schuur in de tuin vanaf de 1e verdieping. Zinkwerk is ook erg belangrijk voor de waterafvoer van uw huis. Denk hierbij aan dakgoten en afdekkappen. Hieronder ziet u een lijst met zinkwerken die wij voor u kunnen uitvoeren.

Mocht u zinkwerk hebben wat hier niet bij staat kunt u uiteraard toch contact met ons opnemen. Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u daarmee dan toch van dienst zijn. Ook hierbij geld net als bij de offertes van onze daken dat wij meestal eerst moeten komen kijken naar de opdracht voordat we een passende prijs kunnen geven. Een richtprijs is wel altijd mogelijk per mail.


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Lood

Loodwerk is het waterdicht maken van dak tot dak onderdeel. Dit kan zijn bij de overgang van een dakkapel naar het dak. Of van schoorsteen naar het dak zelf. Lood is een zeer betrouwbaar materiaal voor het waterdicht maken van het dak. Het komt zelden voor dat het lood gedeelte de oorzaak is van een lek. Daarbij is lood een recyclebaar product zodat het dus ook nog eens milieuvriendelijk is.Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

Bitumen dak familie Hoeks

Familie hoeks


5

"Prachtig werk Tim!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Hoe voorkom ik een daklekkage?

In dit nieuwsartikel geven we u een korte toelichting van de meest voorkomende soorten daklekkages.

Lees verder
Overzicht


Communicatie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Dakleggen.nl

Bent u op zoek naar de dakdekker voor uw bitumen dak. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van platte daken! 

Lees meer
Dakleggen.nl

EPDM daken zijn helemaal hot op het moment. Wij zijn hierin gespecialiseerd en laten uitsluitend vakmensen het EPDM bij u aanbrengen.

Lees meer
Dakleggen.nl

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is namelijk wat u ziet als u naar uw huis kijkt. Het is erg belangrijk dat zinkwerk goed wordt gemonteerd! 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak