Isolatie bitumen dak

Het isoleren van een plat dak is erg belangrijk. Mocht u uw dak willen vernieuwen en er is nog geen isolatie dan is dit echt een aanrader. Bij geheel nieuwe daken zoals nieuwbouwhuizen word dit standaard gedaan. Het voordeel is dat u minder stookkosten heeft voor de winter en dat het in de zomer koeler blijft. Maar ook minder geluidsoverlast is een groot voordeel.

 


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

1. Plat dak isoleren buitenkant

Dit word ook wel de warm dak constructie genoemd. Dit is de beste manier om uw huis te laten isoleren. Hierbij word de isolatie net onder de dakbedekking aangebracht. Zodat ook de gehele dakconstructie hiervan mee profiteert. Hierdoor zal de dakconstructie minder te maken krijgen met temperatuurwisselingen waardoor u veel minder kans krijgt op lekkages, maar waardoor het ook een stuk beter zal isoleren. We gebruiken hiervoor PIR platen, deze hebben een aantal grote voordelen zoals: Dampdicht, zeer hoge isolatie waarde en geluidswerend.

2. Plat dak isoleren binnenkant

Dit word ook wel de koud dak constructie genoemd. Bij deze manier van isoleren word het isolatie materiaal tegen de dakconstructie geplaatst. Hierdoor zal deze dus niet geïsoleerd worden. Waardoor er weer meer kans is op temperatuurwisselingen. Bij deze manier van isoleren kunnen wij van de volgende materialen gebruik maken: Glaswol, rotswol of isolatieplaten.

3. Plat dak isoleren met dakplaten

Dit word ook wel de omgekeerde plat dak constructie genoemd. Bij deze manier van isoleren maken we gebruik van isolatieplaten. Deze worden op de EPDM dakbedekking gemonteerd. Hierbij profiteert de dakconstructie dus wel mee van de isolatie. De platen moeten daarna wel weer worden verstevigd met tegels of een grindlaag. Deze manier van isoleren is minder isolerend dan de gewone warm dak constructie. Het is uiteraard ook wel wat goedkoper.

 

Om te weten wat het beste past bij uw situatie komen wij altijd eerst kijken voordat we de opdracht uitvoeren. Zodat we u het beste advies kunnen geven welke isolatie manier het best gekozen kan worden.Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

Bitumen dak Den Bosch

Aime Govers


5

"Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Hoe voorkom ik een daklekkage?

In dit nieuwsartikel geven we u een korte toelichting van de meest voorkomende soorten daklekkages.

Lees verder
Overzicht


Communicatie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Dakleggen.nl

Bent u op zoek naar de dakdekker voor uw bitumen dak. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van platte daken! 

Lees meer
Dakleggen.nl

EPDM daken zijn helemaal hot op het moment. Wij zijn hierin gespecialiseerd en laten uitsluitend vakmensen het EPDM bij u aanbrengen.

Lees meer
Dakleggen.nl

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is namelijk wat u ziet als u naar uw huis kijkt. Het is erg belangrijk dat zinkwerk goed wordt gemonteerd! 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak