Dakdekker Oss

U bent op zoek naar de dakdekker Oss? Dakleggen.nl heeft zich gespecialiseerd in het leggen van platte daken in bitumen, EPDM- of kunststof. Als Dakdekker Oss is dakleggen.nl dan ook het vertrouwd adres. Wij communiceren open en transparant. Wij nemen goed nota van uw wensen en bekijken de situatie en locatie nauwkeurig. Daarna offreren wij u schriftelijk vooraf en vrijblijvend, zodat u niet voor vervelende verrassingen hoeft te komen staan.

Dakdekker Oss heeft berekend, dat er bijna 45 voetbalvelden aan platte daken in Oss zijn gebouwd. Een groot gedeelte daarvan is momenteel aan vervanging toe.

Waar in Oss zijn wij werkzaam?

Wij hebben als de dakdekker Oss al veel daken mogen leggen in nieuwbouwwijken, of opnieuw mogen bedekken in oudere bestaande wijken in Oss zoals Witte Hoef, Kortfoort, Krinkelhoek, Ruwaard, Moleneind, Horzak, Rusheuvel, Ussen, Mettegeupel,en Vlashoek en komt u ons natuurlijk ook tegen in de overige deelgebieden van de gemeente Oss.
Ons laatste dakproject dat wij in Oss hebben gemaakt, betrof een bitumen dak van een woning en garage aan de Beethovengaarde.

Meer over Oss

Oss is een stad, gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen, in de provincie Noord-Brabant. Het is de hoofdplaats van de gemeente Oss en vervult een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. De stad is omgeven door verschillende landschappen en ligt op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond van de rivier de Maas, die ten Noorden stroomt. In het verleden was Oss hoofdstad van het Kwartier van Maasland van de Meierij van 's-Hertogenbosch en heeft het een rijke historie. Het gebied werd al bewoond vanaf 200 jaar voor Chr.. Er zijn echter zeer weinig zaken bewaard gebleven. Wel zijn er nog een aantal monumenten die getuigen van het industriële verleden.

Oss fuseerde in 1994 met de gemeente Berghem en de gemeente Megen, Haren en Macharen. De gemeenten Ravenstein meldde zich in 2003 en de gemeente Lith in 2011 vrijwillig om zich te voegen tot Oss. Daarna volgde nog in 23015 een uitbreiding met de kern Geffen. Oss vormt nu een bijna 160 km2 grote gemeente met de steden Oss, Megen en Ravenstein binnen haar grenzen en de dorpen: Berghem, Demen, Dennenburg, Deursen, Dieden, Geffen, Haren, Herpen, Huisseling, Macharen, Kessel, Lith, Lithoijen, Maren, Maren-Kessel, Neerlangel, Neerloon, Oijen, Overlangel en Teeffelen. Bovendien behoren ook de volgende buurtschappen ook tot de gemeente Oss: Achterste Heide, Benedeneind, Boveneind, Duurendseind, Elst, Gement, Keent, Kleine Koolwijk, Koolwijk en 't Wild.
Hierdoor heeft Oss nu bijna 90.000 inwoners en omvat het bijna 160

Wat kan Dakleggen.nl voor u in Oss betekenen?

Plaatsen rondom Oss waar wij veel daken leggen


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Bitumen dak laten leggen in Oss

De dakdekkers van Dakleggen.nl zijn zeer ervaren en bedreven in het leggen van daken. dat geldt voor zowel bitumen, EPDm als ook het toenemend mogen leggen van PVC kunststof daken. In het geval van bitumen wordt er gewerkt met rollen van 1 x 5 meter. Een goed onderhouden bitumen dak gaat wel 25 jaar mee, maar kan in de loop van jaren wel wat gebreken gaan vertonen. Daarom is het is aan te raden, om een dak enkele jaren na plaatsing periodiek te laten controleren. Wij werken veel in de regio van Oss, dus adviseren wij u om hiervoor eens een afspraak in te plannen. Voorkomen is beter dan genezen, want u zit toch niet te wachten op een lekkage en de vaak zeer vervelende gevolgen ervan?

Bitumen dakbedekking heeft de volgende kenmerken:

EPDM dak laten leggen in Oss

Juist in het leggen van EPDM daken zijn wij experts. EPDM is een redelijk nieuwe soort dakbedekking. Het kan net als bitumen worden gebruikt voor platte daken. Mits de maten niet al te extreem groot zijn, wordt EPDM door onze leverancier zelfs voor u op maat gemaakt. Hierdoor kan de dakdekker Oss het naadloos monteren. EPDM dakbedekking wordt niet zoals bitumen gebrand maar vastgelijmd op het dak.

EPDM dakbedekking heeft de volgende kenmerken:

PVC dak laten leggen in Oss

Kunststof dakbedekking als PVC is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Een dak met een PVC bedekking is vaak ook veel esthetischer dan een bitumen dak.

Voordelen van een kunststof dak van Dakleggen.nl zijn:

Isoleren van een plat dak

Wanneer u nieuwe dakbedekking overweegt, moet meteen de isolatie worden geïnspecteerd. Deze is vaak net zo oud als het dak zelf, of niet eens aanwezig en is dus ook aan verbetering toe. Goede isolatie kan u elk jaar vele honderden euro’s besparen in de stookkosten. Zeker wanneer het dak toch al gerenoveerd moet worden is het vaak zeer rendabel om ook gelijk de Isolatie aan te pakken. Soms is er zelfs nog energiesubsidie op te verkrijgen maar dit verschilt per per gemeente. Lees hierover meer onder “Subsidieregelingen“.

Milieuvriendelijk Groendak

Overweegt u om een dak bij te laten dragen aan een beter milieu, kunt u zelfs overwegen om een groendak, bijvoorbeeld met diverse soorten sedum te laten plaatsen. Ook hiervoor bestaan soms subsidieregelingen in de regio Oss. Lees hierover meer in de paragraaf het kopje Subsidieregelingen.

Zinkwerk

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is tenslotte het meest zichtbare gedeelte wanneer u in de tuin of voor uw huis staat. Het dak zelf is meestal niet zichtbaar, tenzij u vanaf bovenliggende verdiepingen zicht heeft op een uitbouw, schuur of garage. Zinkwerk is voor de waterafvoer van groot belang. Denk aan dakgoten en afdekkappen. Hieronder ziet u een overzicht van zinkwerk dat wij voor u kunnen uitvoeren.


Staat het door u gewenste zinkwerk hierboven niet vermeld? Neem dan toch contact met ons op. Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u toch van dienst zijn. Net zoals voor onze dakoffertes geldt, dat wij meestal eerst uw wensen komen inventariseren en de situatie en locatie nauwkeurig zullen bekijken, voordat wij een passend voorstel zullen doen in een offerte. Een afspraak in hiervoor is meestal snel gemaakt, omdat wij vaak in de buurt van Oss werken. Een globale richtprijs is echter al per email info@dakleggen.nl aan te vragen.

Loodwerk

Loodwerk omvat het waterdicht maken van dak tot dakonderdeel. Dit kan bij de overgangen van een dakkapel, lichtkoepel, of schoorsteen naar het dak zijn. Lood is een zeer betrouwbaar en buigzaam materiaal voor het waterdicht maken van het dak. Het komt zelden voor dat het loodgedeelte de oorzaak is van een lek, maar vaak verbogen lood kan op termijn toch gaan scheuren. Lood is een volledig recyclebaar product.

Dakonderhoud door dakdekker Oss

Zoals al eerder vermeld, is dakonderhoud van groot belang. U voorkomt hiermee lekkages en de levensduur van uw dak wordt hiermee met jaren verlengd. Niet alleen de dakbedekking zelf moet worden gereinigd maar ook de dakgoten,afvoeren, dakramen, dakkapel en hemelwater afvoerpijpen zijn van belang voor goed onderhoud. Misschien voert u deze jaarlijks terugkerende werkzaamheden zelf uit, maar misschien waagt u het niet de ladder op te gaan? Weet dan, dat onze dakdekker in Oss graag voor u klaar staat, om het voor u te doen. Wij raden u aan dit zeker eens per jaar te doen, in verband met bladval, verzanding van goten en afvoerpijpen.

Wanneer dakleggen.nl het onderhoud voor u mag verrichten, controleren onze specialisten tegelijkertijd het dak op tekortkomingen en slaat u twee vliegen in één klap. Er zijn behoorlijke verschillen in onderhoud tussen EPDM, bitumen en kunststof PVC, maar voor alle types daken geldt de noodzaak van schoonmaak, onderhoud en controle. Indien u het onderhoudswerk jaarlijks door ons uit laat voeren, verruimt u bovendien de garantietermijn op de nieuw door ons geplaatste dakbedekking met maar liefst vijf jaar!Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

Bìtumen dak den bosch

Mevr. de Leeuw


5

"Nette mensen"

Lees verder
Overzicht

Subsidieregelingen Oss

Helaas zijn er op het gebied van subsidies geen algemene regels die er gelden in Nederland. Het is dus altijd weer opnieuw uitzoeken welke er in Oss van toepassing zijn. Ook is het ook zo dat er per jaar een beperkt bedrag beschikbaar is en u pech heeft indien dit budget is vergeven. Kijk en volg dus goed waar u wat zou kunnen terugverdienen want het kan soms wel aardig wat geld schelen! Op onderstaande links zijn de huidige regels te lezen die er gelden in de gemeente Oss. Let op! Het is altijd verstandig om met uw gemeente contact op te nemen, omdat subsidieregelingen snel wijzigen en websites nog wel eens achter de feiten aan lopen.

Voor subsidies in de gemeente Oss verwijzen wij u naar:
subsidie algemeen https://www.oss.nl/Zoekresultaten/Oss.nl.htm?query=subsidie+daken
subsidie isolatie https://www.oss.nl/Zoekresultaten/Oss.nl.htm?query=isolatie+subsidie
subsidie groendaken https://www.oss.nl/Zoekresultaten/Oss.nl.htm?query=subsidie+daken

Of zoek op de landelijke site van de Rijksoverheid:
https://www.energiesubsidiewijzer.nl/

Daklekkage - Spoed dakdekker Oss

Vermoedt of heeft u een lekkage, bijvoorbeeld door vocht of schimmelvorming onder het dak? Of is er een dringende andere reden, waarbij u ons nodig denkt te hebben? Schroom niet ons te bellen op telefoonnummer 073 - 203 25 74, zodat wij zo spoedig als maar mogelijk u kunnen helpen het probleem op te lossen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dakleggen.nl wil haar markt versterken en streeft naar een open, heldere en duidelijke communicatie, een deugdelijk product en eerlijk ondernemen. Daarom willen wij vanaf het moment van interesse en offerteaanvraag met u vrijblijvend en zonder druk van gedachten wisselen. Tijdens de aanleg van uw dak heeft u dan ook één vast aanspreekpunt. Deze vakman is van begin tot eind betrokken bij de aanleg van uw dak.

Mocht u vragen hebben over een offerte, planning of overige zaken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

KLANTVRIENDELIJK is het woord, dat bij ons met hoofdletters geschreven staat.
Uw offerteaanvraag zien wij heel graag tegemoet en wij vertrouwen erop, dat u onze beste ambassadeur in Oss en wijde omgeving wordt.


Afgeronde projecten in Oss

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak