Dakdekker Oss

Het leggen van nieuwe dakbedekking is een ingewikkelde en specialistische klus. De dakbedekking en toebehoren als dakgoten, kilgoten en regenpijpen moeten op de juiste wijze worden geplaatst, zodat uw woning of bedrijfspand daadwerkelijk wind- en waterdicht is. Heeft u al schade door daklekkage? Roep in alle gevallen de hulp in van Dakleggen.nl, dat als dé dakdekker in Oss dakproblemen snel oplost en u op vakkundige en voordelige wijze van een gerepareerd of vernieuwd dak voorziet. Onze gecertificeerde en ervaren dakdekkers in Oss helpen u ook met dakisolatie en periodiek dakonderhoud. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak maken

Plaatsen rondom Den Bosch waar wij veel daken leggen


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Dakdekkers in Oss leggen professioneel bitumen en EPDM daken

Dakleggen.nl is uw specialist in platte daken. Als toonaangevende dakdekker in Oss leveren en leggen wij bitumen daken in verschillende kleuren. Onze specialisten maken gebruik van twee soorten bitumineuze dakbedekking: APP waar een elastische kunststof in is verwerkt en SBS waar kunstmatig gefabriceerd rubber in zit. U kunt ook kiezen voor een EPDM dak van synthetisch dakrubber, dat een duurzame oplossing biedt voor alle soorten platte daken op schuren, uitbouw, garages, bedrijfspanden, winkels en dakkapellen. Onze dakdekkers in Oss gebruiken zowel Amerikaanse als Europese EPDM. Onze Klantenservice informeert u graag over de mogelijkheden.Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

EPDM Vlijmen

G Habraken


5

"Ons dak is volledig gerenoveerd door dakleggen.nl. vakwerk!"

Lees verder
Overzicht

Dakdekker in Oss ook uw hulplijn voor dakisolatie en dakonderhoud

De erkende dakdekker in Oss zorgt voor een perfecte afwerking van bitumen en EPDM daken, inclusief zink- en loodwerk. Zinkwerk voor een goede waterafvoer omvat dakgoten (inclusief regenpijpen), dakkapellen, hemelwaterafvoer, kraallijsten, sierlijsten en boeidelen. Loodwerk voor het waterdicht maken van uw dak en dakonderdelen vindt veelal plaats bij de overgang van de schoorsteen en de dakkapel naar het dak. Onze dakdekkers in Oss komen desgewenst ook langs voor dakisolatie en jaarlijks dakonderhoud. Als u voor deskundig onderhoud door Dakleggen.nl kiest, wordt de garantie op de dakvernieuwing verlengd van 10 naar 15 jaar.

Neem contact op voor deskundig dakwerk

Ga voor meer dan 20 jaar ervaring, alle werkzaamheden onder één dak en 100% tevredenheidsgarantie en bel (073 – 203 27 63), e-mail (info@dakleggen.nl) of gebruik het contactformulier voor het inschakelen van de dakdekker in Oss.

Vrijblijvende afspraak maken


Afgeronde projecten in Oss

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak