Onderhoud bitumen dak

Het onderhouden van een bitumen dak is niet veel werk. Om de levensduur van bitumen zo lang mogelijk te maken word het aangeraden jaarlijks een keer alle mossen, algen en bladeren van het dak te verwijderen. Dit is echter niet per se nodig. Zoals al eerder vermeld gaan bitumen daken minimaal 25 jaar mee. Bij goed onderhoud kan dit nog vele jaren extra zijn!

Onderhoud kunt u ook door ons laten doen. Wij kunnen u inplannen op onze jaarlijkse onderhoud ronden zodat we elk jaar of om het jaar bij u langs komen om het dak geheel schoon te maken en meteen kunnen inspecteren of alles nog in orde is.

De garantie op onze bitumen daken heeft een looptijd van 10 jaar. Deze kunnen wij geven omdat we uitsluitend met goede materialen werken en al onze dakdekkers ruime ervaring heeft. Hierboven valt te lezen dat bitumen 25 jaar mee gaat. Toch kunnen wij maar 10 jaar garantie geven omdat we niet weten hoe iedereen zijn of haar dak onderhoud. Mochten wij ook u dak moeten onderhouden dan word de garantie periode met 5 jaar verlengd naar 15 jaar.


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

Bitumen dak familie Hoeks

Familie hoeks


5

"Prachtig werk Tim!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Hoe voorkom ik een daklekkage?

In dit nieuwsartikel geven we u een korte toelichting van de meest voorkomende soorten daklekkages.

Lees verder
Overzicht


Communicatie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Dakleggen.nl

Bent u op zoek naar de dakdekker voor uw bitumen dak. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van platte daken! 

Lees meer
Dakleggen.nl

EPDM daken zijn helemaal hot op het moment. Wij zijn hierin gespecialiseerd en laten uitsluitend vakmensen het EPDM bij u aanbrengen.

Lees meer
Dakleggen.nl

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is namelijk wat u ziet als u naar uw huis kijkt. Het is erg belangrijk dat zinkwerk goed wordt gemonteerd! 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak