Onderhoud van EPDM dak

Het onderhouden van een EPDM dak is zeer weinig werk. Om de levensduur nog langer te maken dan de +/- 40 jaar die er al voor staat, is het verstandig om er jaarlijks een keer de bladeren vanaf te vegen. Mossen en algen hebben geen kans om te groeien of zich te ontwikkelen op EPDM rubber. Ook het verwijderen van bladeren is dus niet per se nodig, alleen wel aan te raden. Bij goed onderhoud kan een EPDM dak minimaal 40 jaar mee.

Onderhoud kunt u ook door ons laten doen. Wij kunnen u inplannen op onze jaarlijkse onderhoud ronden zodat we elk jaar of om het jaar bij u langs komen om het dak geheel schoon te maken en meteen kunnen inspecteren of alles nog in orde is.

De garantie op onze EPDM daken heeft een looptijd van 10 jaar. Deze kunnen wij geven omdat we uitsluitend met goede materialen werken en al ons personeel ruime ervaring heeft in de dakbedekking branche. Hierboven valt te lezen dat EPDM 40 jaar mee gaat. Toch kunnen wij maar 10 jaar garantie geven omdat we niet weten hoe iedereen zijn of haar dak onderhoud. Mochten wij ook u dak moeten onderhouden dan word de garantie periode met 5 jaar verlengd naar 15 jaar.


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

aaaAlgemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

EPDM dak Tilburg

K Mertens


5

"Netjes."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Hoe voorkom ik een daklekkage?

In dit nieuwsartikel geven we u een korte toelichting van de meest voorkomende soorten daklekkages.

Lees verder
Overzicht

aaa


Communicatie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Dakleggen.nl

Bent u op zoek naar de dakdekker voor uw bitumen dak. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van platte daken! 

Lees meer
Dakleggen.nl

EPDM daken zijn helemaal hot op het moment. Wij zijn hierin gespecialiseerd en laten uitsluitend vakmensen het EPDM bij u aanbrengen.

Lees meer
Dakleggen.nl

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is namelijk wat u ziet als u naar uw huis kijkt. Het is erg belangrijk dat zinkwerk goed wordt gemonteerd! 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak