Dakdekker in Den Bosch

Wilt u uw dak laten renoveren of vernieuwen? Of heeft u last van daklekkage als gevolg van stormschade? Dakleggen.nl is gespecialiseerd in het leggen, onderhouden en repareren van platte daken van bitumen, EPDM of kunststof. Als de toonaangevende dakdekker in Den Bosch met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij ook uw betrokken partner bij dakisolatie en lood- en zinkwerk. U vindt bij ons alle werkzaamheden onder één dak en u kunt rekenen op 100% tevredenheidsgarantie en 10 jaar garantie op onze bitumen en EPDM daken. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of bel (073 – 203 27 63) of e-mail (info@dakleggen.nl) voor een spoedreparatie die niet kan wachten bij een daklekkage.

Vrijblijvende afspraak maken

Plaatsen rondom Den Bosch waar wij veel daken leggen


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Koploper onder de dakdekkers in Den Bosch

Er zijn meerdere dakdekkers in Den Bosch, maar er is er maar één die de kwaliteit en service levert die u verlangt. Lees onze referenties en u ziet het met eigen ogen. Dakleggen.nl onderhoud, repareert, renoveert of vernieuwt elk bitumen dak, de meest voorkomende dakbedekking op platte daken van bedrijfspanden, schuren, winkels, uitbouwtjes en dakkapellen. Onze gekwalificeerde, ervaren dakdekkers in Den Bosch werken met twee soorten bitumen: APP en SBS, dat in verschillende kleuren wordt geleverd. APP heeft als voordelen dat het eenvoudig te verwerken is, uv-bestendig is, een hoge temperatuurstabiliteit heeft en weinig onderhoud vraagt. SBS is soepeler en buigzamer, heeft een hoge kleefkracht en geeft minder kans op slijtage. Bitumen heeft een hoge waterdichtheid en gaat circa 25 jaar mee.

Dakdekker in Den Bosch van hoog niveau

Als erkend dakdekker in Den Bosch leggen wij vele EPDM daken. De populariteit van deze dakbedekking is eenvoudig te verklaren. De synthetische rubberfolie is zeer onderhoudsarm, heeft een hoge elasticiteit, is brandveilig en kan tegen extreme weersomstandigheden. Een wind- en waterdicht EPDM dak heeft een zeer lange levensduur van meer dan 40 jaar. Dakleggen.nl plaats de uitstekend hechtbare en eenvoudig te verwerken dakbedekking volgens de Amerikaanse of Europese EPDM-methode. Onze klantenservice kan u hier alles over vertellen en een van onze dakdekkers in Den Bosch voor advies en dakinspectie bij u langs laten komen.Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

B├Čtumen dak den bosch

Mevr. de Leeuw


5

"Nette mensen"

Lees verder
Overzicht

Uw adres voor lood- en zinkwerk en verhelpen daklekkage

Elk dak vraagt een goede afwerking, om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Lood- en zinkwerk is daar een belangrijk onderdeel van. Loodwerk maakt uw dak waterdicht, zinkwerk is van belang voor de waterafvoer. Dakleggen.nl voert als dé dakdekker in Den Bosch zinkwerk uit bij dakgoten, regenpijpen, afwerking van dakkapellen, hemelwaterafvoer, kraallijsten, sierlijsten en boeidelen. Loodwerk vindt meestal plaats op de overgang van de schoorsteen naar het dak of van een dakkapel naar het dak. Heeft u toch een daklekkage? Aarzel geen moment en neem direct contact met ons op, zodat de gevolgschade tot een minimum wordt beperkt.

Dakdekkers in Den Bosch die het verschil maken

De dakdekker in Den Bosch levert dakwerk van hoog niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel (073 – 203 27 63), e-mail (info@dakleggen.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie, advies of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak maken


Afgeronde projecten in Den Bosch

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak