Dakdekker Vught

Een droge en tochtvrije woning. Het lijkt zo vanzelfsprekend, totdat u last krijgt van daklekkage door stormschade, achterstallig onderhoud of slijtage. Dan merkt u hoe belangrijk een wind- en waterdicht dak boven uw hoofd is. Gelukkig is met Dakleggen.nl een dakdekker in Vught nabij. Onze hooggekwalificeerde en ervaren vakspecialisten zijn in de buurt en snel ter plaatse, als uw dak lek of beschadigd is. Laat uw platte dak tijd repareren, renoveren of vernieuwen, voordat het te laat is. Onze dakdekkers in Vught zorgen voor een lekkagevrij dak, waarmee uw wooncomfort gegarandeerd is. Neem direct contact op voor een spoedreparatie of maak een vrijblijvende afspraak voor een vakkundige en voordelige dakvernieuwing.

Vrijblijvende afspraak maken

Plaatsen rondom Den Bosch waar wij veel daken leggen


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Dakdekkers in Vught gespecialiseerd in bitumen en EPDM daken

Twijfelt u of een dakreparatie of dakvernieuwing nodig is? Laat uw dak door onze gecertificeerde dakdekker in Vught inspecteren en bespreek uw wensen. Onze vakman meet alles in, bekijkt eventuele obstakels en brengt gelijk een offerte uit. Dakleggen.nl heeft alle werkzaamheden onder één dak, hanteert een heldere en duidelijke communicatie en biedt een 100% tevredenheidsgarantie op het leggen van alle soorten bitumen daken en EPDM daken. Onze dakdekkers in Vught ontzorgen u volledig. De nieuwe dakbedekking gaat gepaard met een hoogwaardige afwerking inclusief lood- en zinkwerk en desgewenst een gelijktijdige dakisolatie.Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

Bitumen overkapping Den Bosch

Familie Krete


5

"Snel maar vooral goed!"

Lees verder
Overzicht

Dakdekker in Vught zorgt ook voor periodiek onderhoud

Als erkend dakdekker in Vught, legt Dakleggen.nl zowel APP als SBS bitumen dakbedekkingen. APP is eenvoudig te verwerken, uv-bestendig, heeft een hoge temperatuurstabiliteit en vraagt weinig onderhoud. SBS is soepeler en buigzamer, heeft een hoge kleefkracht en geeft minder kans op lekkage. Onze dakdekkers in Vught werken ook met verschillende soorten EPDM: Amerikaans met hechtprimer en Europees, dat direct vanaf de rol plakt. Laat het jaarlijks onderhoud door ons doen en uw dakgarantie wordt verlengd van 10 naar 15 jaar.

Experts van Dakleggen.nl staan voor u klaar

Dakleggen.nl heeft als toonaangevende dakdekker in Vught meer dan 20 jaar ervaring in platte daken. Onze experts staan voor u klaar. Bel (073 – 203 27 63), e-mail (info@dakleggen.nl) of verzend het contactformulier voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvende afspraak maken


Afgeronde projecten in Vught

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak