Dakdekker Eindhoven

Het dak is een van de kwetsbaarste onderdelen van uw woning, winkel of bedrijfspand. Goed onderhoud en periodieke dakinspectie zijn van belang voor duurzaam behoud van uw dak. Het kan toch voorkomen dat uw dak moet worden gerepareerd of worden vernieuwd, als gevolg van stormschade, slijtage of achterstallig onderhoud. Dakleggen.nl is als dakdekker in Eindhoven uw specialist in het leggen van platte, bitumen, EPDM of kunststof daken. Bij spoed vanwege een noodzakelijke daklekkage zijn onze ervaren en professionele dakdekkers zo snel mogelijk bij u op locatie. Ook voor onderhoud en dakinspectie kunt u onze dakdekkers in Eindhoven inschakelen. Neem contact op met de erkende dakdekker in Eindhoven om jarenlang van een wind- en waterdicht dak te genieten.

Vrijblijvende afspraak maken

Plaatsen rondom Den Bosch waar wij veel daken leggen


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Dakdekkers in Eindhoven van hoge kwaliteit

De dakdekkers in Eindhoven van Dakleggen.nl staan voor hoge kwaliteit en een uitstekende service. Onze communicatie en afspraken zijn duidelijk en transparant. Onze gecertificeerde medewerkers komen bij u langs, inspecteren uw dak, bespreken uw wensen en meten alles in. U heeft tijdens de aanleg van uw dak één vast aanspreekpunt. Onze vakman dakdekker in Eindhoven is van begin tot eind betrokken bij het repareren, renoveren, vervangen of isoleren van uw dak. Bekijk onze projecten en lees de referenties van onze klanten. U krijgt 10 jaar garantie op onze bitumen en EPDM daken en u kunt rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie.

Dakdekker in Eindhoven legt bitumen of EPDM dak

Een bitumen dak is ideaal voor een plat dak en wordt vaak gebruikt op schuren, uitbouw, dakkapellen, winkels en bedrijfspanden. Onze dakdekkers in Eindhoven leggen moeiteloos en snel een bitumineuze dakbedekking, dat van zeer sterk materiaal gemaakt is, een hoge waterdichtheid heeft, onderhoudsarm is en ongeveer 25 jaar meegaat. Een bitumen dak wordt geleverd in verschillende kleuren en soorten. In APP (atactisch polypropyleen) is elastische kunststof verwerkt, in SBS (styreen butadieen styreen) kunstmatig gefabriceerd rubber. Een door dé dakdekker in Eindhoven gelegd EPDM dak is gemaakt van synthetisch rubber met een hoge elasticiteit. Deze brandveilige, zeer onderhoudsarme dakbedekking is bestand tegen extreme weersomstandigheden en gaat minstens 40 jaar mee.Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

EPDM dak Tilburg

K Mertens


5

"Netjes."

Lees verder
Overzicht

Snelle en deskundige hulp bij daklekkage

Dakleggen.nl is als dakdekker in Eindhoven ook gespecialiseerd in alle mogelijke lood- en zinkwerk. Wij vervangen en plaatsen loodwerk bij schoorstenen, dakkapellen, in opgaand metselwerk en de panstukken bij dak dorvoeren. Uw dak en dakonderdelen worden volledig waterdicht gemaakt. Zinkwerk wordt vaak aangebracht aan dakgoten aan de dakvoet, afdekkappen over nokken en doorlopende topgevels, kilgoten en regenpijpen. Onze dakdekkers in Eindhoven zorgen voor een perfecte waterafvoer van uw woning of bedrijfspand. Een daklekkage komt nooit gelegen en kan grote schade teweegbrengen. Schakel direct Dakleggen.nl in en onze dakdekker bespaart u veel ellende met een snelle en deskundige reparatie of vernieuwing van uw dak.

Alle werkzaamheden onder één dak

Dakleggen.nl heeft als dakdekker in Eindhoven alle werkzaamheden onder één dak. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende afspraak maken voor een dakvernieuwing, dakreparatie, dakisolatie of dakonderhoud? Bel (073 – 203 27 63), e-mail(info@dakleggen.nl) of verzend het contactformulier U krijgt snel antwoord.

Vrijblijvende afspraak maken


Afgeronde projecten in Eindhoven

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak