EPDM Dak

De letters EPDM staan voor Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. EPMD dakbedekking is een synthetische dakrubber. Het is geschikt voor alle soorten platte daken, zoals bijvoorbeeld: schuren, een uitbouw, gewone platte daken, winkels, bedrijfspanden etc… Het is een zeer onderhoudsarm product en bestemd tegen extreme weersomstandigheden.

Een aantal voordelen van EPDM dakbedekking op een rijtje:


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Verschillende soorten EPDM

Bij bitumen zijn er 2 verschillende soorten materiaal, de APP en SBS. Deze hebben beide een verschil van kwaliteit. Bij EPDM dakbedekking zijn de verschillen een stuk kleiner. Het grote verschil zit hem hier in de manier van verwerken. De 2 verschillende zijn grofweg de Amerikaanse EPDM en Europese EPDM.

De Amerikaanse EPDM is een soort waar talk op zit, deze moet eerste gereinigd worden en daarna voorzien van een hechtprimer. Als deze niet gereinigd word zal deze ook niet goed plakken of later zelfs los komen te zitten. De dikte hiervan is 1,14mm.

De Europese variant hoeft niet te worden gereinigd en daar hoeft dus ook minder primer op. Deze plakt al meteen vanaf de rol. Dit is dus een stuk makkelijker te bewerken dan de Amerikaanse variant. Deze is ok net een slag dunner, namelijk 1,12mm.Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

EPDM Vlijmen

G Habraken


5

"Ons dak is volledig gerenoveerd door dakleggen.nl. vakwerk!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Hoe voorkom ik een daklekkage?

In dit nieuwsartikel geven we u een korte toelichting van de meest voorkomende soorten daklekkages.

Lees verder
Overzicht

Hoe word EPDM verwerkt?

Het plaatsen van een EPDM dak is een stuk eenvoudiger dan een bitumen. Het EPDM word op maat besteld bij onze leverancier. We gaan eerst precies uitmeten wat de afmetingen van het dak zijn en waar de uitsparingen zoals een dakdoorvoer zitten. Deze worden meteen al bij de fabrikant eruit gesneden. Daarna gaat de rol mee naar boven en word deze van voor tot achter geleidelijk uitgerold. Daarvoor smeren we een laagje primer om deze zo goed mogelijk te laten hechten op de ondergrond. EPDM kan over een tal van materialen worden gemonteerd. Zoals bijvoorbeeld: oud bitumen, hout, staal etc… Mocht de EPDM dakbedekking worden geplaatst over een oud bestaan materiaal dient dit uiteraard eerst goed te worden schoongemaakt.

Nieuwsgierig geworden naar EPDM?

Dakleggen.nl kan snel en op korte termijn uw dak komen maken. Wij zijn een bedrijf met ruime ervaring en werken altijd tegen een scherpe prijs. Wanneer u nu een offerte aanvraag doet, ontvangt u altijd binnen 24 uur een passende offerte met een richtprijs. Mocht het nodig zijn komen wij bij u langs om het dak te bekijken en u advies tegen wat het beste is voor u. Mocht u uit eindelijk akkoord gaan met de offerte, kunnen wij vaak al binnen 14 dagen het dak komen plaatsen.

Berghem Best Cromvoirt
Den Bosch Den Dungen Drunen
Empel Engelen Heesch
Helvoirt Oss Rosmalen
Schijndel St-Michielsgestel Tilburg
Waalwijk Vlijmen Vught

Communicatie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Dakleggen.nl

Bent u op zoek naar de dakdekker voor uw bitumen dak. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van platte daken! 

Lees meer
Dakleggen.nl

EPDM daken zijn helemaal hot op het moment. Wij zijn hierin gespecialiseerd en laten uitsluitend vakmensen het EPDM bij u aanbrengen.

Lees meer
Dakleggen.nl

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is namelijk wat u ziet als u naar uw huis kijkt. Het is erg belangrijk dat zinkwerk goed wordt gemonteerd! 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak