Afwerking bitumen dak

De afwerking van het bitumen dak is vaak het meeste werk. Voor het oog is dit ook het belangrijkst. Op het dak zult u namelijk niet vaak komen, maar er tegenaan kijken doet u wel vaak. Daarom is dit een belangrijk onderdeel bij dak werkzaamheden.

U vind hieronder meer uitleg over de afwerking. Echter word bij elke opdracht specifiek gekeken naar de afwerking. Elk huis is namelijk anders en iedereen heeft weer andere wensen. Daarom bespreken wij altijd per opdracht met de klant wat de wensen zijn en doen daar een passende offerte op.

 


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Zink en lood

Zinkwerk gaat jarenlang mee, echter na maximaal 40 jaar zit de beste tijd er wel op en dient het vervangen te worden. De kans op lekkages word dan te groot. Zinkwerk kan ook tegelijk worden aangepakt tijdens de werkzaamheden aan het dak. Het is erg belangrijk dat uitsluitend vakkundig personeel zinkwerk monteert. Bij zinkwerk kunt u denken aan:

 

Loodwerk is voor het waterdicht afsluiten tussen het dak en een dak onderdeel. U kunt hierbij denken aan de overgang tussen het dak en de gevel. Maar ook loodslabben langs het platte dak of het afwerken van een dakkapel behoren bij het loodwerk.

Dakdoorvoer

Een dakdoorvoer is een pijp die recht door het dak heen gaat. Hier is een plaat aan vast gemaakt zodat deze goed kan worden gemonteerd op het dak en aan de dakbedekking. Waar word een dakdoorvoer onder andere voor gebruikt:Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

Bitumen dak Den Bosch

Aime Govers


5

"Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Hoe voorkom ik een daklekkage?

In dit nieuwsartikel geven we u een korte toelichting van de meest voorkomende soorten daklekkages.

Lees verder
Overzicht

Grindafwerking

Zoals eerder vernoemd is het bij SBS bitumen echt aan te raden om een laag kiezels/grind aan te brengen op het dak. Hierdoor wordt het dak beschermd tegen UV-straling. Maar ook voor de isolatie is het een stuk beter. Daarbij heeft grind een goede waterdoorlatendheid aangezien het rond is. Op die manier blijft er minder water op uw dak staan, en in de loop der jaren zal er dus minder snel een lekkage optreden.

Daktrim

Een daktrim word gebruikt aan de randen van het dak. Deze verbind het bitumen met de gevel. Hierdoor word het beter beschermd tegen bijvoorbeeld water, en kan de dakbedekking goed worden aangedrukt. Er zijn talloze verschillende soorten daktrimmen te vinden. Als wij voor u een offerte mogen maken, doen wij u een voorstel voor een passende daktrim.


Communicatie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Dakleggen.nl - Rosmalen Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Dakleggen.nl

Bent u op zoek naar de dakdekker voor uw bitumen dak. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van platte daken! 

Lees meer
Dakleggen.nl

EPDM daken zijn helemaal hot op het moment. Wij zijn hierin gespecialiseerd en laten uitsluitend vakmensen het EPDM bij u aanbrengen.

Lees meer
Dakleggen.nl

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is namelijk wat u ziet als u naar uw huis kijkt. Het is erg belangrijk dat zinkwerk goed wordt gemonteerd! 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak