Dakdekker Helmond

Heeft u daklekkage of is uw dak aan renovatie of vervanging toe? Schakel een professionele dakdekker in Helmond in die uw dakprobleem op snelle, deskundige en voordelige wijze verhelpt. Dakleggen.nl heeft ruim 20 jaar ervaring en beschikt over gecertificeerde, ervaren dakdekkers in Helmond, die met de beste materialen werken en dagelijks actief zijn met uiteenlopende platte daken. U krijgt 10 jaar garantie op onze bitumen en EPDM daken, een garantieperiode die met 5 jaar wordt verlengd als u het dakonderhoud door ons laat doen. Wij zijn ook gespecialiseerd in dakafwerking en dakisolatie. Ervaar het zelf en neem contact op voor een wind- en waterdicht dak boven uw hoofd.

Vrijblijvende afspraak maken

Plaatsen rondom Den Bosch waar wij veel daken leggen


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Bitumen daken meest voorkomende dakbedekking

Een nieuw dak leggen of een dak repareren is vakwerk, dat door dé dakdekker in Helmond vakkundig wordt uitgevoerd. Ieder dak moet op een bepaald moment worden aangepakt, door natuurlijke slijtage, achterstallig onderhoud of stormschade. Onze dakdekkers in Helmond komen bij u langs en bespreken uw wensen. Het dak wordt geïnspecteerd en alles wordt ingemeten. Bitumen daken worden het meest gelegd. Dakleggen.nl gebruikt twee soorten dakbedekking: APP, dat eenvoudig te verwerken, uv-bestendig, onderhoudsarm en hoge-temperatuurstabiel is, en SBS, dat soepeler en buigzamer is, een hoge kleefkracht heeft en minder lekkagekans geeft.Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

Dak lekkage

A. Verhoeven


5

"Bedankt!"

Lees verder
Overzicht

Dé dakdekker in Helmond: vakman in EPDM daken

De toonaangevende dakdekker in Helmond legt EPDM daken van synthetische dakrubber, dat voor alle platte daken geschikt is. Dakleggen.nl gebruikt de Amerikaanse verwerking (met voorafgaande reiniging) of Europese variant die meteen plakt. EPDM is zeer onderhoudsarm, brandveilig, heeft een hoge elasticiteit, is geschikt voor extreme weersomstandigheden en gaat meer dan 40 jaar mee. Onze dakdekkers in Helmond helpen u ook met afwerking (met onder meer lood- en zinkwerk), isolatie en onderhoud van uw EPDM dak of bitumen dak.

100% tevredenheidsgarantie van onze dakdekkers in Helmond

Dakleggen.nl verricht als de erkende dakdekker in Helmond alle werkzaamheden onder één dak. U kunt rekenen op een vast aanspreekpunt tijdens de dakklus en op 100% tevredenheidsgarantie. Maak online een vrijblijvende afspraak of bel (073 – 203 27 63) of e-mail (info@dakleggen.nl) voor uw vragen of advies. U krijgt snel antwoord.

Vrijblijvende afspraak maken


Afgeronde projecten in Helmond

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak