Dakdekker Breda

U bent op zoek naar de dakdekker Breda? Dakleggen.nl heeft zich gespecialiseerd in het leggen van platte daken in bitumen, EPDM- of kunststof. Als Dakdekker Breda is dakleggen.nl dan ook het vertrouwd adres. Wij communiceren open en transparant. Wij nemen goed nota van uw wensen en bekijken de situatie en locatie nauwkeurig. Daarna offreren wij u schriftelijk vooraf en vrijblijvend, zodat u niet voor vervelende verrassingen hoeft te komen staan.

Dakdekker Breda heeft berekend, dat er bijna 140 voetbalvelden aan platte daken in Breda zijn gebouwd. Een groot gedeelte daarvan is momenteel aan vervanging toe.

Waar in Breda zijn wij werkzaam?

Wij hebben als de dakdekker Breda al veel daken mogen leggen in nieuwbouwwijken, of opnieuw mogen bedekken in oudere bestaande wijken in Breda zoals Fellenoord, Schorsmolen, Stationsbuurt en Valkenberg, maar u kunt ons ook vinden in stadsdelen Breda Noord, stadsdeel Oost, Zuid-Oost, Zuid , West en Noord-West. Ons laatste dakproject dat wij in Breda hebben gemaakt, betrof een EDPM dak van een woonhuis en tuinkamer in de Overaseweg.

Meer over Breda

Breda is een stad en de hoofdplaats van de gemeente Breda in de provincie Noord-Brabant. Breda omvatte oorspronkelijk enkel de 30 ha.binnen de vestinggordel, die in 1869 werd gesloopt. Pas na die tijd werden in fases meer dan 100 ha aan omliggende dorpen en gebieden geannexeerd. Tot de Gemeente Breda behoren momenteel Teteringen, Ginneken, Bavel, Prinsenbeek en een gedeelte van Princenhage. Van Noord naar Zuid is meer dan 10 kilometer.

Breda is vanouds de voornaamste stad van West-Brabant en is de oude hoofdstad van de Baronie van Breda. Bourgondisch Breda was ook een belangrijke garnizoens- en vestingstad, hetgeen nog nog steeds zichtbaar is door de aanwezigheid van de Koninklijke Militaire Academie en het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht. De stad bezit vanouds ook veel handel en industrie. Zij ligt aan een knooppunt van water-, spoor- en autowegen.

De Oranjestad Breda heeft een belangrijke stadskern, die zich over de eeuwen heeft gevormd rond het kasteel van Breda en was de zetel van de heren van Breda en daardoor in historisch opzicht van belang door de historische band met het huis Nassau. Breda dankt de bijnaam “Haagje van het Zuiden” hier ook aan.

Wat kan Dakleggen.nl voor u in Breda betekenen?

Plaatsen rondom Breda waar wij veel daken leggen


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Bitumen dak laten leggen in Breda

De dakdekkers van Dakleggen.nl zijn zeer ervaren en bedreven in het leggen van daken. dat geldt voor zowel bitumen, EPDm als ook het toenemend mogen leggen van PVC kunststof daken. In het geval van bitumen wordt er gewerkt met rollen van 1 x 5 meter. Een goed onderhouden bitumen dak gaat wel 25 jaar mee, maar kan in de loop van jaren wel wat gebreken gaan vertonen. Daarom is het is aan te raden, om een dak enkele jaren na plaatsing periodiek te laten controleren. Wij werken veel in de regio van Breda, dus adviseren wij u om hiervoor eens een afspraak in te plannen. Voorkomen is beter dan genezen, want u zit toch niet te wachten op een lekkage en de vaak zeer vervelende gevolgen ervan?

Bitumen dakbedekking heeft de volgende kenmerken:

EPDM dak laten leggen in Breda

Juist in het leggen van EPDM daken zijn wij experts. EPDM is een redelijk nieuwe soort dakbedekking. Het kan net als bitumen worden gebruikt voor platte daken. Mits de maten niet al te extreem groot zijn, wordt EPDM door onze leverancier zelfs voor u op maat gemaakt. Hierdoor kan de dakdekker Breda het naadloos monteren. EPDM dakbedekking wordt niet zoals bitumen gebrand maar vastgelijmd op het dak.

EPDM dakbedekking heeft de volgende kenmerken:

PVC dak laten leggen in Breda

Kunststof dakbedekking als PVC is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Een dak met een PVC bedekking is vaak ook veel esthetischer dan een bitumen dak.

Voordelen van een kunststof dak van Dakleggen.nl zijn:

Isoleren van een plat dak

Wanneer u nieuwe dakbedekking overweegt, moet meteen de isolatie worden geïnspecteerd. Deze is vaak net zo oud als het dak zelf, of niet eens aanwezig en is dus ook aan verbetering toe. Goede isolatie kan u elk jaar vele honderden euro’s besparen in de stookkosten. Zeker wanneer het dak toch al gerenoveerd moet worden is het vaak zeer rendabel om ook gelijk de Isolatie aan te pakken. Soms is er zelfs nog energiesubsidie op te verkrijgen maar dit verschilt per per gemeente. Lees hierover meer onder “Subsidieregelingen“.

Milieuvriendelijk Groendak

Overweegt u om een dak bij te laten dragen aan een beter milieu, kunt u zelfs overwegen om een groendak, bijvoorbeeld met diverse soorten sedum te laten plaatsen. Ook hiervoor bestaan soms subsidieregelingen in de regio Breda. Lees hierover meer in de paragraaf het kopje Subsidieregelingen.

Zinkwerk

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is tenslotte het meest zichtbare gedeelte wanneer u in de tuin of voor uw huis staat. Het dak zelf is meestal niet zichtbaar, tenzij u vanaf bovenliggende verdiepingen zicht heeft op een uitbouw, schuur of garage. Zinkwerk is voor de waterafvoer van groot belang. Denk aan dakgoten en afdekkappen. Hieronder ziet u een overzicht van zinkwerk dat wij voor u kunnen uitvoeren.


Staat het door u gewenste zinkwerk hierboven niet vermeld? Neem dan toch contact met ons op. Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u toch van dienst zijn. Net zoals voor onze dakoffertes geldt, dat wij meestal eerst uw wensen komen inventariseren en de situatie en locatie nauwkeurig zullen bekijken, voordat wij een passend voorstel zullen doen in een offerte. Een afspraak in hiervoor is meestal snel gemaakt, omdat wij vaak in de buurt van Breda werken. Een globale richtprijs is echter al per email info@dakleggen.nl aan te vragen.

Loodwerk

Loodwerk omvat het waterdicht maken van dak tot dakonderdeel. Dit kan bij de overgangen van een dakkapel, lichtkoepel, of schoorsteen naar het dak zijn. Lood is een zeer betrouwbaar en buigzaam materiaal voor het waterdicht maken van het dak. Het komt zelden voor dat het loodgedeelte de oorzaak is van een lek, maar vaak verbogen lood kan op termijn toch gaan scheuren. Lood is een volledig recyclebaar product.

Dakonderhoud door dakdekker Breda

Zoals al eerder vermeld, is dakonderhoud van groot belang. U voorkomt hiermee lekkages en de levensduur van uw dak wordt hiermee met jaren verlengd. Niet alleen de dakbedekking zelf moet worden gereinigd maar ook de dakgoten,afvoeren, dakramen, dakkapel en hemelwater afvoerpijpen zijn van belang voor goed onderhoud. Misschien voert u deze jaarlijks terugkerende werkzaamheden zelf uit, maar misschien waagt u het niet de ladder op te gaan? Weet dan, dat onze dakdekker in Breda graag voor u klaar staat, om het voor u te doen. Wij raden u aan dit zeker eens per jaar te doen, in verband met bladval, verzanding van goten en afvoerpijpen.

Wanneer dakleggen.nl het onderhoud voor u mag verrichten, controleren onze specialisten tegelijkertijd het dak op tekortkomingen en slaat u twee vliegen in één klap. Er zijn behoorlijke verschillen in onderhoud tussen EPDM, bitumen en kunststof PVC, maar voor alle types daken geldt de noodzaak van schoonmaak, onderhoud en controle. Indien u het onderhoudswerk jaarlijks door ons uit laat voeren, verruimt u bovendien de garantietermijn op de nieuw door ons geplaatste dakbedekking met maar liefst vijf jaar!Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

Rosmalen

Astrid Mulder


5

"TOP!"

Lees verder
Overzicht

Subsidieregelingen Breda

Helaas zijn er op het gebied van subsidies geen algemene regels die er gelden in Nederland. Het is dus altijd weer opnieuw uitzoeken welke er in Breda van toepassing zijn. Ook is het ook zo dat er per jaar een beperkt bedrag beschikbaar is en u pech heeft indien dit budget is vergeven. Kijk en volg dus goed waar u wat zou kunnen terugverdienen want het kan soms wel aardig wat geld schelen! Op onderstaande links zijn de huidige regels te lezen die er gelden in de gemeente Breda. Let op! Het is altijd verstandig om met uw gemeente contact op te nemen, omdat subsidieregelingen snel wijzigen en websites nog wel eens achter de feiten aan lopen.

Voor subsidies in de gemeente Breda verwijzen wij u naar:
subsidie algemeen https://www.breda.nl/subsidies
subsidie isolatie https://www.breda.nl/subsidies-en-fondsen-duurzaamheid-en-milieu
subsidie groendaken https://www.breda.nl/subsidie-voor-een-groen-dak

Daklekkage - Spoed dakdekker Breda

Vermoedt of heeft u een lekkage, bijvoorbeeld door vocht of schimmelvorming onder het dak? Of is er een dringende andere reden, waarbij u ons nodig denkt te hebben? Schroom niet ons te bellen op telefoonnummer 073 - 203 25 74, zodat wij zo spoedig als maar mogelijk u kunnen helpen het probleem op te lossen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dakleggen.nl wil haar markt versterken en streeft naar een open, heldere en duidelijke communicatie, een deugdelijk product en eerlijk ondernemen. Daarom willen wij vanaf het moment van interesse en offerteaanvraag met u vrijblijvend en zonder druk van gedachten wisselen. Tijdens de aanleg van uw dak heeft u dan ook één vast aanspreekpunt. Deze vakman is van begin tot eind betrokken bij de aanleg van uw dak.

Mocht u vragen hebben over een offerte, planning of overige zaken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

KLANTVRIENDELIJK is het woord, dat bij ons met hoofdletters geschreven staat.
Uw offerteaanvraag zien wij heel graag tegemoet en wij vertrouwen erop, dat u onze beste ambassadeur in Breda en omgeving wordt.


Afgeronde projecten in Breda

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak