Dakdekker Veghel

U bent op zoek naar de dakdekker Veghel? Dakleggen.nl heeft zich gespecialiseerd in het leggen van platte daken in bitumen, EPDM- of kunststof. Als Dakdekker Veghel is dakleggen.nl dan ook het vertrouwd adres. Wij communiceren open en transparant. Wij nemen goed nota van uw wensen en bekijken de situatie en locatie nauwkeurig. Daarna offreren wij u schriftelijk vooraf en vrijblijvend, zodat u niet voor vervelende verrassingen hoeft te komen staan.

Dakdekker Veghel heeft berekend, dat er maar liefst 24 voetbalvelden aan platte daken in Veghel zijn gebouwd. Een groot gedeelte daarvan is momenteel aan vervanging toe.

Waar in Veghel zijn wij werkzaam?

Wij gaan als de dakdekker Veghel daken leggen in nieuwbouwwijken als Bundershoek, Dorsveld en Sluisstraat, of hebben wij al daken opnieuw mogen bedekken in oudere bestaande wijken in het centrum als Schilderwijk, Koolenkampen, maar ook in de Bunders, ‘t Ven, Leest Heuvel-Havelt, Veghel-Zuid, -West en Noord en op de industrieterreinen als De Dubbelen, De Amert en omgeving NCB-laan.
Ons laatste dakproject dat wij in Veghel hebben gemaakt, betrof de vervanging van bitumen daken van huizen in de Maasstraat.

Meer over Veghel

Veghel, met ruim 31.000 inwoners, is de grootste plaats van de gemeente Meierijstad, dat het samen met Schijndel en Sint-Oedenrode vormt in de provincie Noord-Brabant en is gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch.

Veghel wordt in vroege middeleeuwen genoemd als Vehchele. Vanaf midden 19e eeuw werd Veghel de Parel van de Meierij genoemd. Veghel ligt aan het nationaal landschap Het Groene Woud.

Door de sterke regiofunctie die het vervult, het grote aanbod van werkgelegenheid en het hoge voorzieningenniveau, mag Veghel worden beschouwd als een dorp met grootstedelijke ambities. De andere drie tot Veghel behorende kernen zijn Eerde, Mariaheide en Zijtaart. Met zijn uitgebreide voorzieningenaanbod is Veghe ook van groot belang voor de kernen Erp, Keldonk en Boerdonk, en buurgemeenten zoals Bernheze.

Voedingsstad Veghel.
Veghel heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een groot werkgelegenheidscentrum in Noordoost-Brabant en herbergt heel veel grote ondernemingen, die iets met voedingsmiddelen van doen hebben. NCB, CHV, Sligro, Jumbo, Maison van den Boer, Hutten Catering zijn bijzonder aansprekende bedrijven, die weer een grote aantrekkingskracht hebben tot transportondernemingen en dienstverlenende bedrijfstakken als ICT, consultancy, techniek en dergelijke.

Wat kan Dakleggen.nl voor u in Veghel betekenen? 

Plaatsen rondom Veghel waar wij veel daken leggen


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Bitumen dak laten leggen in Veghel

De dakdekkers van Dakleggen.nl zijn zeer ervaren en bedreven in het leggen van daken. dat geldt voor zowel bitumen, EPDm als ook het toenemend mogen leggen van PVC kunststof daken. In het geval van bitumen wordt er gewerkt met rollen van 1 x 5 meter. Een goed onderhouden bitumen dak gaat wel 25 jaar mee, maar kan in de loop van jaren wel wat gebreken gaan vertonen. Daarom is het is aan te raden, om een dak enkele jaren na plaatsing periodiek te laten controleren. Wij werken veel in de regio van Veghel, dus adviseren wij u om hiervoor eens een afspraak in te plannen. Voorkomen is beter dan genezen, want u zit toch niet te wachten op een lekkage en de vaak zeer vervelende gevolgen ervan?

Bitumen dakbedekking heeft de volgende kenmerken:

EPDM dak laten leggen in Veghel

Juist in het leggen van EPDM daken zijn wij experts. EPDM is een redelijk nieuwe soort dakbedekking. Het kan net als bitumen worden gebruikt voor platte daken. Mits de maten niet al te extreem groot zijn, wordt EPDM door onze leverancier zelfs voor u op maat gemaakt. Hierdoor kan de dakdekker Veghel het naadloos monteren. EPDM dakbedekking wordt niet zoals bitumen gebrand maar vastgelijmd op het dak.

EPDM dakbedekking heeft de volgende kenmerken:

PVC dak laten leggen in Veghel

Kunststof dakbedekking als PVC is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Een dak met een PVC bedekking is vaak ook veel esthetischer dan een bitumen dak.

Voordelen van een kunststof dak van Dakleggen.nl zijn:

Isoleren van een plat dak

Wanneer u nieuwe dakbedekking overweegt, moet meteen de isolatie worden geïnspecteerd. Deze is vaak net zo oud als het dak zelf, of niet eens aanwezig en is dus ook aan verbetering toe. Goede isolatie kan u elk jaar vele honderden euro’s besparen in de stookkosten. Zeker wanneer het dak toch al gerenoveerd moet worden is het vaak zeer rendabel om ook gelijk de Isolatie aan te pakken. Soms is er zelfs nog energiesubsidie op te verkrijgen maar dit verschilt per per gemeente. Lees hierover meer onder “Subsidieregelingen“.

Milieuvriendelijk Groendak

Overweegt u om een dak bij te laten dragen aan een beter milieu, kunt u zelfs overwegen om een groendak, bijvoorbeeld met diverse soorten sedum te laten plaatsen. Ook hiervoor bestaan soms subsidieregelingen in de regio Veghel. Lees hierover meer in de paragraaf het kopje Subsidieregelingen.

Zinkwerk

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is tenslotte het meest zichtbare gedeelte wanneer u in de tuin of voor uw huis staat. Het dak zelf is meestal niet zichtbaar, tenzij u vanaf bovenliggende verdiepingen zicht heeft op een uitbouw, schuur of garage. Zinkwerk is voor de waterafvoer van groot belang. Denk aan dakgoten en afdekkappen. Hieronder ziet u een overzicht van zinkwerk dat wij voor u kunnen uitvoeren.


Staat het door u gewenste zinkwerk hierboven niet vermeld? Neem dan toch contact met ons op. Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u toch van dienst zijn. Net zoals voor onze dakoffertes geldt, dat wij meestal eerst uw wensen komen inventariseren en de situatie en locatie nauwkeurig zullen bekijken, voordat wij een passend voorstel zullen doen in een offerte. Een afspraak in hiervoor is meestal snel gemaakt, omdat wij vaak in de buurt van Veghel werken. Een globale richtprijs is echter al per email info@dakleggen.nl aan te vragen.

Loodwerk

Loodwerk omvat het waterdicht maken van dak tot dakonderdeel. Dit kan bij de overgangen van een dakkapel, lichtkoepel, of schoorsteen naar het dak zijn. Lood is een zeer betrouwbaar en buigzaam materiaal voor het waterdicht maken van het dak. Het komt zelden voor dat het loodgedeelte de oorzaak is van een lek, maar vaak verbogen lood kan op termijn toch gaan scheuren. Lood is een volledig recyclebaar product.

Dakonderhoud door dakdekker Veghel

Zoals al eerder vermeld, is dakonderhoud van groot belang. U voorkomt hiermee lekkages en de levensduur van uw dak wordt hiermee met jaren verlengd. Niet alleen de dakbedekking zelf moet worden gereinigd maar ook de dakgoten,afvoeren, dakramen, dakkapel en hemelwater afvoerpijpen zijn van belang voor goed onderhoud. Misschien voert u deze jaarlijks terugkerende werkzaamheden zelf uit, maar misschien waagt u het niet de ladder op te gaan? Weet dan, dat onze dakdekker in Veghel graag voor u klaar staat, om het voor u te doen. Wij raden u aan dit zeker eens per jaar te doen, in verband met bladval, verzanding van goten en afvoerpijpen.

Wanneer dakleggen.nl het onderhoud voor u mag verrichten, controleren onze specialisten tegelijkertijd het dak op tekortkomingen en slaat u twee vliegen in één klap. Er zijn behoorlijke verschillen in onderhoud tussen EPDM, bitumen en kunststof PVC, maar voor alle types daken geldt de noodzaak van schoonmaak, onderhoud en controle. Indien u het onderhoudswerk jaarlijks door ons uit laat voeren, verruimt u bovendien de garantietermijn op de nieuw door ons geplaatste dakbedekking met maar liefst vijf jaar!Algemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

EPDM Dak Rosmalen

van Wijnen


5

"Perfect advies, snelle reactie, scherpe prijs, top kwaliteit. Keurige reparatie, correcte offerte. Eerlijk en betrouwbaar"

Lees verder
Overzicht

Subsidieregelingen Veghel

Helaas zijn er op het gebied van subsidies geen algemene regels die er gelden in Nederland. Het is dus altijd weer opnieuw uitzoeken welke er in Veghel van toepassing zijn. Ook is het ook zo dat er per jaar een beperkt bedrag beschikbaar is en u pech heeft indien dit budget is vergeven, zoals al helaas al heel vroeg in 2018 gold voor veel subsidies in Meierijstad van dat jaar. Kijk en volg dus goed waar u wat zou kunnen terugverdienen want het kan soms wel aardig wat geld schelen! Op onderstaande links zijn de huidige regels te lezen die er gelden in Veghel, gemeente Meierijstad. Let op! Het is altijd verstandig om met uw gemeente contact op te nemen, omdat subsidieregelingen snel wijzigen en websites nog wel eens achter de feiten aan lopen.

Voor subsidies in Veghel, gemeente Meierijstad verwijzen wij u naar:
https://www.meierijstad.nl/home/alle-onderwerpen_3130/product/subsidie-verduurzamen-woning_1252.html

subsidie isolatie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzaam-bouwen-en-verbouwen/vraag-en-antwoord/subsidie-isolatie-huis

Daklekkage - Spoed dakdekker Veghel

Vermoedt of heeft u een lekkage, bijvoorbeeld door vocht of schimmelvorming onder het dak? Of is er een dringende andere reden, waarbij u ons nodig denkt te hebben? Schroom niet ons te bellen op telefoonnummer 073 - 203 25 74, zodat wij zo spoedig als maar mogelijk u kunnen helpen het probleem op te lossen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dakleggen.nl wil haar markt versterken en streeft naar een open, heldere en duidelijke communicatie, een deugdelijk product en eerlijk ondernemen. Daarom willen wij vanaf het moment van interesse en offerteaanvraag met u vrijblijvend en zonder druk van gedachten wisselen. Tijdens de aanleg van uw dak heeft u dan ook één vast aanspreekpunt. Deze vakman is van begin tot eind betrokken bij de aanleg van uw dak.

Mocht u vragen hebben over een offerte, planning of overige zaken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

KLANTVRIENDELIJK is het woord, dat bij ons met hoofdletters geschreven staat.
Uw offerteaanvraag zien wij heel graag tegemoet en wij vertrouwen erop, dat u onze beste ambassadeur in Veghel en omgeving wordt.


Afgeronde projecten in Veghel

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak