Dakdekker Hintham

Een nieuw dak nodig? Bij u bent u aan het juiste adres! Wij hebben veel klanten in de regio Hintham Onze dakdekkers zijn experts in het leggen van platte daken, denk hierbij aan bitumen, EPDM of pvc daken. Door onze jarenlange ervaring in de platte daken is geen probleem voor ons te groot. Wij geven vaak meer dan 10 jaar garantie op onze werkzaamheden! Hieronder ziet u wat u van ons kunt verwachten.

Dakdekker Hintham

Een nieuw dak nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben veel klanten in de regio Hintham. Onze dakdekkers zijn experts in het leggen van platte daken, denk hierbij aan bitumen, EPDM of pvc daken. Door onze jarenlange ervaring in de platte daken is geen probleem voor ons te groot. Wij geven vaak meer dan 10 jaar garantie op onze werkzaamheden! Hieronder ziet u wat u van ons kunt verwachten.

Bitumen dak laten leggen in Hintham

In het leggen van bitumen daken hebben wij meer dan 25 jaar ervaring. Voor het platte dak is bitumen nog steeds het meest gebruikte materiaal dat er op dit moment is. Bitumen gaat ruim 25 jaar mee, maar daarna kan het wat gebreken gaan vertonen. Het is verstandig dit naar verloop van tijd eens te laten controleren. Wij zitten veel in de regio van Hintham, dus het is voor ons makkelijk een afspraak in te plannen hier in de buurt. Voorkomen is namelijk beter dan genezen, want niemand zit tenslotte op een lekkage te wachten.

Bitumen heeft de volgende kenmerken:

EPDM dak laten leggen in Hintham

Ook in het leggen van EPDM daken zijn wij experts. EPDM is een redelijk nieuw soort dakbedekking. Het kan net als bitumen worden gebruikt voor platte daken. EPDM word vaak al op maat gemaakt door onze leverancier en kan in grote delen op het dak worden gemonteerd, bij bitumen word gewerkt met rollen van 1 x 6 meter. EPDM word niet zoals bitumen gebrand maar vastgelijmd op het dak.

EPDM heeft de volgende kenmerken:

Isoleren van daken in Hintham

Zodra u kiest voor een nieuw dak, moet meteen de isolatie worden geïnspecteerd. Deze is vaak net zo oud als het dak zelf en is dus ook aan verbetering toe. Vaak zien we zelfs dat er nog helemaal geen isolatie aanwezig is! Dit kan u elk jaar vele euro’s besparen in de stookkosten. Zeker als het dak toch al gerenoveerd moet worden is het vaak zeer rendabel om ook gelijk de isolatie aan te pakken. Soms zit er zelfs nog subsidie op maar dat is per gemeente vaak anders, voor de regio Hintham kunnen wij dit voor u uitzoeken.


Dakdekker 1
Dakdekker 2
Dakdekker 3
Dakdekker 4
Dakdekekr 5

Dak laten overlagen

Het overlagen van een bestaand dak is de goedkoopste optie voor een “nieuw” dak. Hierbij dient de ondergrond wel als basis voor de nieuwe laag dakbedekking. Mocht het oude dak nog in redelijke staat zijn en de isolatie is ook in orde is dit een goede optie. Hierdoor kunt u jarenlang weer genieten van een nieuw dak. Echter als het dak al redelijk oud is, is vaak de isolatie niet al te best (of is er helemaal niet). En als u dan toch voor een nieuw dak kiest is dit het ideale moment om het dak te laten isoleren. Mocht u twijfelen wat voor u de beste optie is, neem dan gewoon contact met ons op zodat we u kunnen adviseren. Wij zijn geregeld in Hintham te vinden, dus een afspraak is zo ingepland.

Dak laten verwijderen en opnieuw laten leggen

Bij deze optie hoeft de ondergrond niet meer al te best te zijn zoals bij het dak overlagen. Wel moet de isolatie in orde zijn. We verwijderen hierbij de oude dakbedekking volledig en leggen er een nieuwe laag op. Dit kan zijn van bitumen, EPDM of PVC (geheel naar eigen wens).
Dit is vaak een goede optie voor een schuurtje of garage. Deze isolatie is vaak daarvoor nog in orde en zo kan deze “aanbouw” jarenlang weer mee. Bij een huis of bedrijfspand is het vaak toch nodig de isolatie opnieuw/nieuw aan te brengen. De huidige isolatie normen zijn behoorlijk gestegen met die van pakweg 15/20 jaar geleden. Het is dus ook voor de stookkosten rendabel daar eens naar te kijken.

Dak verwijderen / isoleren / en opnieuw leggen

Deze optie komst het vaakst voor, hierbij kiest u voor een compleet nieuw dak. We bouwen vanaf de dakconstructie uw dak geheel opnieuw op. Met alle wensen die u heeft, zoals bijvoorbeeld de keuze voor bitumen, EPDM of PVC. Ook de isolatie onder uw dakbedekking kan hier op en top geregeld worden. De nieuw PIR platen zijn ideaal voor de isolatie waarden die op dit moment gelden. Uw dakbedekking kan na deze renovatie weer jarenlang mee (soms wel meer dan 40 jaar). Daardoor hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. Behalve dan het onderhoud dat er aan gedaan moet worden. Maar ook hiermee kunnen onze dakdekkers u mee van dienst zijnAlgemene actie Dakleggen.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Referenties

EPDM Vlijmen

G Habraken


5

"Ons dak is volledig gerenoveerd door dakleggen.nl. vakwerk!"

Lees verder
Overzicht

Dakonderhoud

Zoals al eerder vermeld op onze website is dakonderhoud van groot belang. U voorkomt hiermee lekkages en de levensduur van uw dak word hiermee jarenlang verlengd. Niet alleen de dakbedekking zelf moet worden gereinigd maar ook de dakgoten, dakkapel, regenpijpen en dakramen zijn van belang bij het onderhoud. Dit is iets wat u uiteraard zelf zou kunnen uitvoeren. Maar onze dakdekkers in Rosmalen staan graag voor u klaar om u hiermee te helpen. Wij raden aan dit zeker eens per jaar zelf te doen of het door ons te laten uitvoeren. Als wij dit voor u mogen doen, controleren we meteen het hele dak op tekortkomingen. Het verschil tussen EPDM onderhoud en bitumen onderhoud is vrij groot maar het is bij beide nodig af en toe het dak schoon te houden en te controleren.

Zinkwerken

Zinkwerk is een belangrijk onderdeel van de afwerking. Dit is tenslotte het gedeelte waar u het meest tegenaan kijkt als u voor uw huis staat. Het dak zelf is meestal niet zichtbaar, soms alleen een uitbouw of een schuur in de tuin vanaf de 1e verdieping. Zinkwerk is ook erg belangrijk voor de waterafvoer van uw huis. Denk aan dakgoten en afdekkappen. Hieronder ziet u een lijst met zinkwerken die wij voor u kunnen uitvoeren.

Mocht u zinkwerk hebben wat hier niet bij staat kunt u uiteraard toch contact met ons opnemen. Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u daarmee dan toch van dienst zijn. Ook hierbij geld net als bij de offertes van onze daken dat wij meestal eerst moeten komen kijken daar de opdracht voordat we een passende prijs kunnen geven. Vaak kunnen wij snel bij u komen kijken in Hintham aangezien we hier erg veel in de buurt werken. Een richtprijs is wel altijd mogelijk per mail.

Loodwerk

Loodwerk is het waterdicht maken van dak tot dak onderdeel. Dit kan zijn bij de overgang van een dakkapel naar het dak. Of van schoorsteen naar het dak zelf. Lood is een zeer betrouwbaar materiaal voor het waterdicht maken van het dak. Het komt zelden voor dat het lood gedeelte de oorzaak is van een lek. Daarbij is lood een recyclebaar product zodat het dus ook nog eens milieuvriendelijk is.

Daklekkage en reparatie in Hintham

Een daklekkage kan door verschillende manieren ontstaan zoals bijvoorbeeld: achterstallig onderhoud of een verouderd dak. Het is belangrijk een lekkage zo snel mogelijk te laten repareren, zodat er zo min mogelijk waterschade in uw huis ontstaat. Onze dakdekkers in Hintham kunnen vaak snel ter plaatste zijn om u van uw lekkage af te helpen. Vaak is een lekkage een eerste indicatie dat uw dak aan vervanging toe is. Ook dit kunnen wij voor u controleren en u een advies op maat geven. Het is verstandig dit alles te laten controleren door een erkend dakdekkersbedrijf. Wij zijn experts in het maken van platte daken en alles daaromheen!


Afgeronde projecten in Hintham

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak